Sådan optimerer du din badmintonketcher

badmintonketcher med strenge

Som badmintonspiller må du vide, at din ketcher er helt afgørende for dit spil. Der findes mange formere for ketchere, og hvad der passer til lige præcist dig, handler ikke nødvendigvist bare om kvalitet, men også om præferencer. På den måde er det langt fra lige til, at købe en god badmintonketcher. Dog kan du nemt få dine gamle ketchere til at skinne med fornyet kraft. Med disse få tricks, kan du opgradere din ketcher enormt meget. Sådan at du slet ikke behøver at købe en ny. På sport-net kan du se dine muligheder.

Giv din ketcher nye strenge

En af de nemmeste måder du kan forbedre din ketcher på, er ved at give den nye strenge. Badmintonstrenge kommer i mange forskellige kvaliteter. De har ofte forskellig spændstighed. Du kan, ved at tråde din ketcher om, gøre din ketcher både bedre og mere personlig. De mange former for strenge varierer ikke kun i kvalitet, men også i egenskaber. På den måde kan du designe en ketcher, der passer til lige præcist din behov. På denne måde kan du forbedre dit spil med få midler. Det er da også billigere at købe nye strenge end at købe en helt ny ketcher. På denne måde kan du måske få råd til bedre strenge end du ellers ville. Du sparer altså penge her. Kan du ikke selv finde ud af at tråde din ketcher om, kan du tage den ned i næsten en hvilken som helst sportsbutik. Her kan du, for relativt få penge, få opstrenget din ketcher.

badminton strenge og fjerbold

Hold godt fast

En anden måde, hvorpå du nemt kan opgradere din ketcher, og dermed dit spil, er ved at købe nyt tape til ketcherens håndtag. Måske tænker du, at det bare er tape, men i virkeligheden er det så meget mere end det. Tapen er kontaktfladen mellem dig og dit våben. Det, at du kan holde godt fast ved denne, er derfor noget af det mest essentielle i dit spil overhovedet. Er tapen slidt, kan den være mere glat, og det kan få fatale konsekvenser, når du spiller en vigtig kamp. Når det kommer til tape, kan du også vælge at udsmykke din ketcher lidt ekstra ved at vælge noget tape i en flot farve. På denne måde bliver ketchen ikke bare et redskab, men også en form for dekoration. Hvorfor ikke udnytte denne chance for at udfolde sig kreativt.

Pimp din ketcher

Når det kommer til selve ketcheren, er der ingen grund til udskiftning, hvis ikke du køber en helt ny ketcher. Der findes mange former for stel, men hvis du vil skifte det ud, giver det næsten mere mening, bare at købe en ny ketcher. Dog kan du altid tilføje noget ekstra til din ketcher ved at male den. Særligt hvis den alligevel skal have nye strenge, kan du lige så godt udnytte chancen til at give den lidt ekstra pimp. Ketcherens design kan bruges på samme måde som påfuglen bruger sine fjer. Den kan altså både bruges til at intimidere fjenden og til at give anerkendelse.