3 tips til når du skal købe stofbleer til din baby

baby iført stofble

Stofbleer er et musthave, når du skal have en baby. Der findes næsten ikke det, de ikke kan bruges til. Når baby skal bøvses af efter et måltid, så husk at lægge en stofble over skulderen inden, så du ikke får gylp ned ad ryggen. Spilder du noget? Intet problem din stofble ligger i nærheden og fungerer perfekt som klud, hvis du er i gang med at amme den lille, og du ikke lige kan rejse dig. Husk også altid at lægge en stofble under baby, når du skal skifte ble, så du ikke får afføring og tis ned på din smukke puslepude.

Vælg bløde stofbleer

Som du kan læse er der mange grunde til at have masser af stofbleer i hjemmet. De har rigtig mange anvendelsesmuligheder og er virkelig gode, at have ved hånden. Men stofbleer fås i mange kvaliteter. Nogle af dem bliver så stive, at de nærmest kan stå af sig selv, når du har vasket dem. Det er ikke lige den kvalitet, man forbinder med noget, man har lyst til at anvende til sin lille nye baby. Stofbleer fra blandet andet Liewood er utrolig bløde, når du køber dem, og de fortsætter med at være dejligt bløde, lige meget hvor mange gange du vasker dem.

lyserød stofble

Vælg økologisk bomuld

Ligesom med tøj, sengetøj, dyner osv. findes stofbleer selvfølgelig også i både økologisk og ikke økologisk bomuld. Det er altid en god ide at vælge de økologiske vare. Det gælder både dine madvare men også de materielle ting, vi bruger i vores dagligdag.

Stofbleerne fra Liewood er alle sammen lavet i økologisk bomuld, det er derfor ikke noget, du skal holde øje med, hvis du køber stofbleer fra dem. Når du køber økologisk, så passer du både på vores planet, og du sørger for, at der ikke er noget skadeligt kemi i de produkter du køber. Der er ingen mennesker, der ønsker at udsætte deres børn for skadelig kemi – derfor er det en ting, du bør være opmærksom på. Går du efter de økologiske produkter, er du altså helt ud over denne problemstilling.

Forskellige størrelser på stofbleer

Når du køber stofbleer, så skal du være opmærksom på, at de laves i forskellige størrelser. Det er en smagssag om man er til de store eller de små. Dog er der mange der foretrækker de større stofbleer, da de kan være nemmere, at arbejde med ved for eksempel uheld på puslepuden.

Liewood laver både de helt store stofbleer og nogen, der er mindre end dem, men ikke helt så små som de mindste du kan finde på markedet. Mange forældre foretrækker også at deres stofbleer er lavet med søde og børnevenlige motiver. Her kan du også findes de fineste designs hos Liewood. Det gælder både deres stofbleer men også deres sengetøj, hagesmække og puslepuder er alle lavet med meget fine designs og motiver.