Et bredt udvalg af dufte, kropspleje og endnu flere produkter

Rituals

Med Rituals kan du finde et bredt udvalg af ting til dit hjem. Du kan få velduftende duftpinde og lys, såvel som tøj og kosmetiske produkter, sæber og cremer. Den røde tråd mellem alle de forskellige produkter er at de alle er har en måde at pleje sind og krop. Det er inspireret af østlige ritualer der hjælper med at pleje dit sind og skabe velvære i dit hjem. Den personlige pleje er både hudpleje og hårpleje, samt alt mulig andet til personlig pleje. Det kan bodyscrub, forskellige sæber både krop og hår. Hvis du leder efter kvalitets dufte eller plejende produkter, så kan Rituals meget vel være noget for dig – find dem her https://www.beautycos.dk/rituals

Firmaet Rituals 

Rituals er et tysk firma som startede i 2000, af stifteren Raymond Cloosterman. Det har siden blevet en stor succes at samle velvære for krop og sind og de produkter der kan hjælpe det på vej, et sted. De har fået startede op over 600 butikker, i hele 27 forskellige lande. Rituals har prøvet at skabe en måde at få wellness ind i dit hjem. Det gør de blandt andet med duftpinde i et stort udvalg af forskellige stile og dufte i mange variationer.  

Målet er at skabe beroligende dufte der kan skabe en ro i dit hjem. Der er lavet utrolige mange forskellige dufte, så alle kan finde mindst en som de kan lide. De har forskellige duftpinde som for eksempel Ritual of Buddha og Ritual of Sakura. Begge serier med forskellige fokus punkter. Den ene har et formål med at symbolisere glæde, og den anden har en mildnende duft af kirsebærblomster. Rituals følger nemlig den overbevisning at en duft kan ændre sindsstemningen hos personer, og dermed også påvirke din velfærd, og ændre den til det bedre.  

Det kan hjælpe dig med at finde ro i stress. Rituals produkter er altså noget man altid kan glæde sig selv eller andre med i form af gaver. Dette gælder både deres mange dufte med duftpinde, parfumer og lys, men også deres velduftende cremer og sæber.  

Rituals og miljø 

Rituals er også bevidste om deres produkter og produktionen af dem i forhold til miljøet og hvilke konsekvenser det kan have. Rituals stræber nemlig efter at nå en bæredygtig og klimavenlig fremtid. De vil nå en sådan miljørigtig fremtid gennem hvad de kalder for de tre bæredygtighedssøjler. Disse tre søjler er: Clean, Conscious og Caring.  

Med det stræber de efter at have pålidelige og godt formuleret produkter af god kvalitet og med naturlige ingredienser. De sørger også for at få træffet bæredygtige valg i forretningen, som for eksempel til indpakningen. Derudover støtter de også og udvikler programmer som hjælper med at bidrage til forskellige samfund. Du kan altså med god samvittighed støtte og købe produkter fra Rituals, velvidende at de sørger for at være klimavenlige og så bæredygtige valg som muligt. Hvis du vil vide mere er der også rig mulighed for at få mere at vide om Rituals og deres produkter.