Mangler du en god julegaveide? Læs mere her

Alexander Lynggaard smykker

Julen står for døren. Vi har en masse gaver, vi skal nå at købe, inden dagen begynder. Her i artiklen får de hjælp til nogle gaver, som dine kære vil sætte pris på.

For selvom vi siger, at det er tanken, der tæller, er det ikke altid sandt. Alle mennesker vil have en gave, der fejer benene væk under dem.

Smykker til en særlig person

En rigtig vindergave er selvfølgelig smykket.

Smykker har igennem flere århundreder, endda årtusinder været brugt og værdsat af os mennesker. Om det er muslingeskaller, der sættes sammen til en halskæde af forhistoriske mennesker, eller om det er lækre smykker af Alexander Lynggaard, kan være godt det samme.

Smykket har en enorm værdi for os mennesker. Vi tillægger den kæde, det ur, den ring, vi bærer på kroppen en enorm værdi. Den fortæller en historie om det menneske, vi er.

Hvis smykket så kommer fra et andet menneske, fortæller det også noget om den funktion og relation som smykket står i. Forlovelsesringen har selvfølgelig en af største og smukkeste betydninger for os mennesker.

Det kan også være armbåndet fra Alexander Lynggaard til din veninde eller mor, som sætter hende på den anden ende. Du finder også smykker fra Alexander Lynggaard til mænd.

For smykker som ringe, armbånd og halskæder har fået noget nær en genfødsel for mændene og de sidste 10-20 år. Uret er ikke længere det eneste smykke, en mand kan bære. 

Alexander Lynggaard smykker

En god bog til de nye år

En anden gode gave er en bog.

Bøger læser vi generelt for lidt af. Men der er intet, som slår en god bog.

Selvom vi ikke læser vildt mange bøger i dag med alle vores serier, film og streaming, så skrives der i disse dage flere bøger end nogensinde før. Alle mennesker vil og kan skrive en bog.

Derfor vil du også kunne finde gode bøger specifikt til din ven, søster eller kæreste, som du ved, personen vil kunne lide. Du kan finde fiktion af en forfatter, personen holder af. Du kan finde et selvportræt eller måske faglitteratur af personer, som modtager finder virkelig spændende.

Alle mennesker kan læse en bog og rigtig mange mennesker vil elske at modtage en bog, hvor de kan blive udfordret og få en skøn læseoplevelse.

En rejse eller skønt ophold

Den sidste gave er det personlige ophold.

Vi kender alle sammen denne gave. Og vil vi ikke gerne modtage den selv? Jo, vi vil så.

Den personlige gave er rejsen med den, du holder af. Det er storbyturen. Det er hotel- eller kroopholdet. Det er koncerten. Det er restauranten osv.

Ønskelisterne er ikke altid propfulde at gaveønsker. Det kan være, fordi der bare ikke mangler mange genstande i personens liv. Det kan være, fordi personen heller bare vil bruge noget tid sammen med dig.

Nu vi nok skal til at vende os af med nedlukningstankerne i 2022 og frem, skal vi til at vænne os til igen at tage ud sammen med dem vi holder af.