En frokostordning har mange fordele


Aarhus er med rette en populær by at bosætte sig i. Byen har udover en smuk beliggenhed et væld af tilbud, når det kommer til shopping og kultur. Men bylivet kan godt være hektisk, og et eller andet sted skal man jo spare tid.

Og det blev så på frokostmadpakken. Tre halve med det, der lige var at finde på køleskabets hylder.

Kender du det? Og kunne du tænke dig noget mere spændende til frokost?

Så foreslå din arbejdsplads og dine kolleger, at I går med i en frokostordning Aarhus.

Sund og god mad hver dag

Udover at vinke farvel til de kedelige, flade madder og din egen, evindelige dårlige samvittighed over aldrig at have fået lavet de der lækre madpakkeløsninger, du har haft planer om så mange gange, så kan du og dine kolleger med en frokostordning i Aarhus sige goddag til spændende og varieret mad hver dag.

De køkkener og madsteder, der er tilknyttet en frokostordning i Aarhus sørger ikke bare for, at maden er velsmagende og indbydende, men også for at den er sund og har den rette ernæringsmæssige sammensætning.

Dertil kommer, at der er mad for enhver smag: Kødelskeren, flexitaren, vegetaren og veganeren kan altså trods deres noget forskellige madvaner sagtens få mad fra den samme leverandør under en frokostordning: Det er bare at notere, hvor mange medarbejdere, der skal have hvad.

Skruer op for produktivitet og glæde

En ordentlig frokost – ja, sund, god kost i det hele taget – giver et boost både fysisk og mentalt, så du og dine kolleger bedre kan klare de udfordringer, I møder i løbet af en arbejdsdag.

Den fælles frokost, I nyder i hinandens selskab, er desuden med til at styrke såvel kollegialt sammenhold som samarbejde og arbejdsglæde på jeres arbejdsplads.

Mens der spises, snakkes der jo om alverdens ting: Der udveksles anekdoter, nyt fra hjemmefronten eller seneste resultater fra Superligaen – temaerne for jeres samtaler er faktisk ligegyldige her.

Det vigtige er i denne forbindelse, at I som kolleger har muligheden for at tale sammen og lære hinanden bedre at kende.

For jo bedre man kender og forstår hinanden, jo bedre er man også til at hjælpe hinanden og naturligvis til at arbejde sammen, også når der opstår stress, og de arbejdsmæssige lunter ellers kan blive lidt korte.

Mange problemer er løst over god mad

Endnu en positiv effekt ved at have en fælles frokostordning og spise sammen til hverdag, er den store og værdifulde faglige sparring, der helt naturligt finder sted, når engagerede medarbejdere sætter sig sammen omkring et bord.

De mere erfarne kolleger kan hjælpe de uerfarne med tips og gode råd, de yngre kan måske hjælpe med løsninger på IT-området – eller bare forklare, hvordan man laver et screendump på en smartphone!

Og ikke så sjældent endda er et kompliceret problem pludselig blevet løst hen over en frokost, alene fordi medarbejdere fra forskellige områder og afdelinger har siddet og talt om tingene.

Man kan sige, at det er den positive synergieffekt, et godt frokostfællesskab kan skabe. Og det kan man få med frokostordning i Aarhus.