Dette skal du vide før køb af infostander

infostander

Hvis du har planer om at blive mere synlig samt skabe mere opmærksomhed om dine produkter eller ydelser eller noget helt fjerde, så er en infostander et godt udgangspunkt. Læs med herunder for at få vigtige ting med i købsprocessen.

Hvorfor er det vigtigt at have en infostander?

I dag er næsten alle forbrugere og kunder afhængige af firmaers eksponeringer. Firmaerne er også afhængige af den eksponering, de laver overfor deres kunder. En infostander er vigtig, hvis du har et mål om at opnå en meget bedre eksponering og skabe en større opmærksomhed om dig eller dit firma. En infostander kan placeres på mange forskellige steder, men det er ikke samtlige steder, som fremmer det bedste i en infostander. Derfor handler det uden tvivl om at kende kunderne og deres adfærd. En infostander er allerbedst og mest effektiv, når den er placeret et sted, hvor mange mennesker går forbi.

I sidste ende, skaber det mere synlighed om dig eller firmaet, hvilket resulterer i en højere omsætning og flere kunder.

Mange firmaer benytter infostandere for at kunne have forskellige brochurer, aviser, nyhedsartikler, prislister, menukort og meget andet.

Gør dit hjemmearbejde

Ligesom med næsten alle andre ting, så er der også flere forskellige slags infostandere, med forskellige priser. Derfor er det vigtigt, at du afsætter god tid til at lede og udforske det store marked. Mange begår fejlen, at de handler alt for hurtigt og sætter sig ikke godt ind i tingene, og derfor resulterer det ofte i fejlkøb. Infostandere skal vælges og købes med omhu således, at de giver dig det fulde udbytte.

Den klassiske infostander, ofte af aluminium og let at se, er opmærksomhedsvækkende og giver en god synlighed. Mange benytter de klassiske, men i de seneste fem år, har en trend vokset indenfor infostandere med LED lys og især infostandere med indbyggede iPads således, at kunder selv kan kontrollere hvad de ser.
En anden infostander, kan være det man kalder et plakatstativ. Disse er også især populære i supermarkeder og storcentre. Her kan du enten anvende plakater af papir eller indbygge en skærm. Multistandere, som også er en slags infostander, er yderst populære i showrooms, biografer, museer og andre steder hvor kunder har tiden til at tjekke al informationen ud.

Hvis du skal købe større ordrer

Hvis du påtænker at foretage dig en større ordre, så er det vigtigt at huske på, at du bør forhøre dig hos forhandlerne. Ofte kan man aftale et afslag i prisen, hvis ordren er stor.

Du kan selv bestemme udseendet

Hvis du tilfældigvis ikke er tilhænger af de typiske infostandere og deres udseende, så bør du vide, at du selv kan designe din infostander(e). Mange forhandlere gør det muligt selv at kunne bestemme udseendet samt materialet til infostanderne. Fordelen ved selv at designe er, at en infostander straks er mere personlig og viser, at man har lagt timer i arbejdet for at kunder skal kunne få en bedre service og oplevelse.

Ofte er der mange farver, materialer, størrelser og strukturer at arbejde med, og derfor bør du kunne udforme din perfekte infostander.

Der er mange muligheder – det handler om at afsætte tid af til processen. Du kan finde din infostander til en god pris hos kvalitetsfulde Sign Manager.