Kend forskellen på en traditionel og gamer bærbar

traditionel bærbar

Har du en spille glad teenager i familien, hvis største ønske er en gamer bærbar? Men er du ikke selv vild med at spille computer? Så kan du umiddelbart være svært at se forskellen på en traditionel bærbar og en gamer bærbar. Selvom du ikke nødvendigvis kan se, at der er forskel, så er der stor forskel på dem. Læs med her og find ud af hvad nogle af forskellene er.

En gamer bærbar har bedre grafikkort end den traditionelle bærbar

Som overskriften siger, så har en gamer bærbar et langt bedre grafikkort end en traditionel bærbar har. Det har den for at kunne vise de spil, som bliver spillet på den, i den bedste opløsning. For at spillet er rigtig sjovt at spille, er det vigtigt at billedet står helt skarpt og klart.

De store populære spil kræver et rigtig godt grafikkort for at være knivskarpe i billedet, når man spiller. Spillene har ofte også store universer, som man kan bevæge sig rundt i, og ofte går det også hurtigt i spillet, som for eksempel når man ser en film. Derfor er det nødvendigt for at få en god spilleoplevelse, at man har en bærbar computer med et godt grafikkort. De grafikkort, der er sat i traditionelle bærbare, er ikke lavet til at skulle kunne vise hele det univers, som et spil kan rumme, og den kan derfor have svært ved at vise det skarpt.

bærbar

En gamer bærbar flere ram en den traditionelle bærbar

For at en computer kan læse noget hurtigt kræver det, at den har mange ram. Derfor er en gamer bærbar lavet med langt flere ram end den traditionelle bærbar er. Da spilleverdenen ofte foregår hurtigt, og den derfor skal være hurtigt til at læse spillet og spillerens bevægelser. Ellers vil spillet ikke være sjovt at spille, da tiden, fra at man har trykket på en knap, til at det kan ses i spillet, kun må være minimal. Den hastighed kan en traditionel computer slet ikke følge med på.

Derfor vil spille oplevelsen blive langt bedre på en computer med mange ram, og derfor er det sådan en gamer bærbar er bygget op. Den er lavet til at give den absolut bedste spille oplevelse som muligt.

Spil på farten med en gamer bærbar

Ofte har mange, der spiller meget, og som går meget op i spil, en stationær gamer computer stående til deres daglige brug. Fordi en stationær computer kan rumme mere, end en bærbar computer kan. Men skal man ofte på lange ture med det offentlige, eller er man ikke hjemme ved sin stationære gamer computer, er en bærbar gamer computer intet mindre end genial. Den giver nemlig brugeren mulighed for at få den bedst mulige spille oplevelse på farten. En spilleoplevelse som traditionelle computere ikke kan være med på. Derfor er en gamer bærbar uundværlig for en person, der rejser meget, eller som ofte har længere ture hjemmefra.