Vælg hudpleje der er tilpasset din hud

ecooking

Mange virksomheder sværger til et bestemt mirakelmiddel eller en helt særlig ingrediens der tilføjer noget unikt til deres produkt som kan løse dine hudproblemer, f.eks. aloe vera, granatæble, æteriske olier eller noget helt andet.

Sådan er det ikke hos Ecooking, her er de individuelle produkter skabt med udgangspunkt i hudens faktiske behov og mangler når der opstår hudproblemer.

Derfor er mærket Ecooking nok det tætteste du kommer på skræddersyet hudpleje til lige præcis din hud.

ecooking

Godt for huden og godt for miljøet

Alle produkterne fra det danske hudpleje brand Ecooking, er skabt med så naturlige ingredienser som muligt. Det er ikke kun godt for din hud men også for miljøet.

Alle produkter er nemlig nøje udvalgt med henblik på at være så økologiske og mindst miljøbelastende som muligt.

Sådan blev brandet til

De bedste produkter er oftest blevet skabt af folk der selv havde et stærkt behov og et drive for at gøre noget bedre for sig selv og andre mennesker.

Lige præcis sådan forholder det sig også med Ecooking. Kvinden bag brandet, Tina Søgaard begyndte nemlig selv at eksperimentere derhjemme for at løse egne hudproblemer som intet andet mærke på markedet havde kunnet løse for hende.

De første 7 produkter der blev udviklet havde fokus på egne hudproblemer, og mange efterfølgende produkter blev udviklet alene fordi der var efterspørgsel på specifikke produkter der kunne løse specifikke problemer.

Men udover at skabe unikke plejeprodukter der fungerer som små problemknusere har Ecooking altid haft miljøet for øje, derfor kan f.eks. alt emballage også genbruges og f.eks. pakke fyldet er lavet af majs og er derfor nedbrydeligt i vand.

Med Ecooking giver du ikke kun det bedste til din hud, men også til omverdenen.


Hudpleje er ikke kun for kvinder

Mange tror fejlagtigt at hudpleje kun er for midaldrende kvinder der gerne vil se yngre ud, men mænd og børns hud er lige så udsat for sollys, snavs, vind og vejr.

Derfor er hudpleje for alle der ønsker at passe godt på dem selv og deres hud.
For mænd er behovet primært solbeskyttelse, fugt og rens, og de helt små har også brug for helt naturlige produkter uden skadelige stoffer og parfumer.

Hos Ecooking finder man blandt over de 60 populære produkter selvfølgelig også en hudplejeserie til mænd og en anden til familiens yngste.

Få din selvsikkerhed tilbage


Det er desværre blevet bevist at tør, kedelig, træt eller irriteret hud kan påvirke vores selvværd, vores energi og i sidste ende vores helbred.

Vores ansigt og huden i ansigtet er det første andre mennesker ser, og det er jo som bekendt ofte de første 30 sekunder der giver et vedvarende indtryk, derfor betyder det meget for os at se friske, veloplagte og velplejede ud.

En god hudpleje bør være en del af den daglige rutine for at sikre den sunde hud og det bedste resultat, men man kan selvfølgelig også få SOS-produkter fra Ecooking som tilbyder hurtig hjælp til specifikke problemer nu og her.