Markedsføring via paraplyer

Paraplyer

Er dit firma også træt af at have kuglepenne som standard reklameartikel på messer og når i tager på kundebesøg? Ønsker i at forære kunder en reklameartikel som de husker, og som de kan bruge i hverdagen? Paraplyer med logo er en af de reklameartikler som mange mennesker bliver glade for.

Spændende og anderledes reklameartikel

Få virksomheder vælger paraplyer med tryk som reklameartikel for deres virksomhed og dette kan være en stor fejl. Du kan glæde næsten alle danskere ved at forære dem en smart paraply med tryk. paraplyer er nemlig noget de færreste gider at bruge penge på selv, men som de fleste har brug for. Derfor findes der ikke noget bedre end af får en gratis og stilfuld paraply. Paraplyen skiller sig ud fra mange andre reklameartikler idet at den er særdeles praktisk og nødvendig at have på hånden, når man bor i regnfulde Danmark. Der er derfor garanti for, at folk vil tage godt imod din reklameartikel på messer eller i forbindelse med kundebesøg.

Paraplyer overalt i verden

Paraplyer med tryk er dog ikke kun en særdeles praktisk reklameartikel i Danmark, men i hele verden. Specielt i Nordeuropa, hvor lande som Østrig har et ekstremt højt antal af dage med nedbør. Du kan derfor glæde både dine kunder i Danmark, men også være sikker på, at dine samarbejdspartnere i udlandet vil få glæde af dine smarte paraplyer med logo. Hvis du skulle have kunder uden for Europa, bør du heller ikke frygte, at paraplyen går til spilde. Lande som Kina, Indien og New Zealand og oplever også store mængder regn i perioder. På denne måde kan du skabe opmærksomhed omkring dit firma i adskillige andre lande, og ikke blot i Norden

Paraplyens spændende historie

Paraplyerne som du finder hos TopSupplies er for det meste lavet af polyester, da det er et slidstærkt materiale, som dine kunder vil blive glade for. De første paraplyer i verden var derimod lavet af bambus og palmeblade og blev opfundet i det antikke Østen. De kunne veje op mod 3 kilo, og var derfor ikke specielt handy at have med sig rundt. Paraplyen blev dog hurtigt videreudviklet og er nu let, lækker og smart at have på sig.

Forskellige designs og styles

Hos TopSupplies kan din virksomhed vælge mellem utallige designs og typer af paraplyer med logo. De er alle lavet af lækre materialer, og er nemme at klappe sammen og have med i tasken, hvis du deltager til events, hvor du medbringer dine reklameartikler. Du kan både få modeller, som kan klappes sammen og som passer smart ned i tasken. Derudover tilbydes der et hav af farver, så dit firma kan få lige den paraply med logo og farve som passer til jeres brand og stil.