Vækst i erhvervs byggeprojekter i København

byggeprojekt i københavn på islands brygge

Siden finanskrisen er det kun gået en vej for nybyggeri og projektboliger i København og resten af hovedstadsområdet, da markedet bliver ved med at vækste. Indbyggerne i Danmark får flere penge mellem hænderne, og det betyder en stigende efterspørgsel på arbejdskraft til byggeprojekter. I København er det særligt Islands Brygge og Sydhavn, der har en store vækst af nybyggeri, hvor vi i de ældre bydele herunder Nørrebro og Østerbro ser en stigning i totalrenovering af større lejlighedskomplekser.

Den store efterspørgsel har betydet lav arbejdsløshed og ikke mindst god vækst i håndværker virksomheder. Sajad der ejer Flex VVS ApS, er en af dem som har nydt godt af nybyggeri og renoveringsarbejde på boligmarkedet. Det store behov for VVS arbejde i København har betydet, at Flex VVS har udvidet deres services til at gælde både Stenløse, Nordsjælland, København og ikke mindst resten af hovedstadsområdet. Særligt Islands Brygge byder på mange nye opgaver, hvor der er stort behov for autoriseret VVS installationer til badeværelser, som er et af Flex VVS spidskompetencer.

”Det er særligt her ved årsskiftet, at vi har fået travlt. Der er en masse nye byggeprojekter på Islands Brygge, hvor der er et stort behov for VVS arbejde. Vi har landet et par store samarbejdsaftaler, hvor vi bliver den foretrukne VVS installatør, eftersom vi har en autorisation og ikke mindst mange års erfaring.”

Der er god grund til at være glad for Sajad, da erhvervskontrakter typisk er længevarende, hvilket gør det lettere at ansætte flere og skalere forretningen, uden at få likviditets problemer.

Gulvvarme er populært i nye badeværelser

I mange af de nye boliger på Islands Brygge og Sydhavn bliver der lavet topmoderne VVS installationer, så investorerne får det højest mulige afkast. Det betyder, at du sjældent kan træde ind i en lejlighed i området, hvor der ikke er en multi-bruser, moderne toilet eller varme i gulvet for den sags skyld. Gulvvarme på badeværelset er blevet yderst populært, fordi vi danskere hader at træde ind på et koldt gulv i vintermånederne. Det er ikke kun nybyggeri, hvor det er et kæmpe hit, men det gælder også mange projekter med renovering af badeværelse.

Gulvvarme installationer kan være meget komplekst, hvorfor det er en god idé at vælge en autoriseret VVS virksomhed til at hjælpe. Gør du det selv eller vælger en ikke autoriseret VVS’er, så kan det blive en kedelig affære, hvis der er blevet lavet en fejlinstallation. Forsikringsselskaber ønsker som regel ikke at dække eventuelle reparationsudgifter, hvis der ikke er blevet anvendt en autoriseret VVS installatør såsom Flex VVS ApS.

nyt badeværelse med gulvvarme

VVS’er bliver kaldt ind til energioptimering

Vi lever i en tid, hvor der er stort fokus klimaet, hvorfor vi i højere grad tænker på vores energiforbrug. Udover at skåne miljøet, så er der også mange penge at hente ved at optimere både fjernevarmeanlæg og gasfyr. For privatpersoner kan der være gevinster at hente blot ved at udskifte radiatorer, eftersom mange enten er under- eller overdimensionerede. Ved et nybyggeri er der stort behov for at en VVS’er hjælper med at rådgive med hensyn til varme og klimaanlæg, da de rette installationer kan give et større afkast for investorerne bag byggeprojekterne.

Ved etableret lejlighedskomplekser eller erhvervslejemål er det ligeledes vigtigt at få et regelmæssigt eftersyn og service af både gasfyr og fjernvarme. Grundigt tilsyn sikrer dem en effektiv installation, som er både energibesparende, men også øger levetiden på de forskellige klimaanlæg.

klimaanlæg

Flex VVS har senest landet et stort projekt på Islands Brygge, hvor de skal hjælpe M3S med en række VVS installationer i mange af deres byggeprojekter.