Try Medics – Virksomheden der tager hånd om dit ophold i Uganda

Try Medics

Hos firmaet Try Medics er du sikret spændende og lærerig hospitalspraktik, hvis du er en studerende, der vil ud i verden. Som studerende er dette en helt unik mulighed for dig, hvis du vil rejse ud og se verden og danne nye venskaber og opnå ny erfaring til dit studie.  

Du vil med sikkerhed få en masse skønne oplevelser med på vejen, som du aldrig vil glemme. Du kan læse meget mere om, hvad Try Medics er, og hvad du helt præcist kan bruge det til, herunder. 

Opnå ny og lærerig erfaring 

Det smarte ved netop at bruge Try Medics og være afsted på praktik i udlandet er som sagt, at du med på vejen får masser af erfaring. Ønsker du at komme afsted på et af disse ophold med Try Medics, skal du være studerende og over 18 år. Du kan også være i gang med at tage en videregående uddannelse indenfor et sundhedsfagligt fag. Det kunne for eksempel være læge, sygeplejerske, jordemoder eller måske endda tandlæge. Som studerende vil du komme i praktik på et hospital. Her vil du arbejde side om side med læger og sygeplejesker, og du vil tage dig af patienter, der har brug for din hjælp.  

Med Try Medics vil du være væk hjemmefra i cirka 4-6 uger. Vælger du at tage afsted som ung over 18, som endnu ikke har valgt at læse videre, kan det fede ophold være med til at danne et godt grundlag for dit valg af studie. Der er rigtigt mange muligheder når det kommer til Try Medics – det er bare med at kaste sig ud i oplevelsen, og komme ud og få noget erfaring til din uddannelse! 

Mød spændende nye mennesker 

Vælger du at rejse ud i verden med Try Medics, får du ikke kun god og brugbar erfaring, du kan bruge under din uddannelse, men du får derudover også en helt speciel mulighed for at møde nye mennesker og opleve nye kulturer. Når du vælger at rejse ud for at tage i praktik i et nyt land, kommer du helt tæt på de lokale i landet, og du vil garanteret opleve en helt ny form for forståelighed – måske vil du endda kunne danne skønne venskaber og bekendtskaber. Try Medics oplever faktisk ofte, at der på disse ophold kan opstå venskaber og bekendtskaber, der kan vare ved længe.  Ved at arbejde med forskellige mennesker fra forskellige kulturer, får du et indblik i, hvordan hospitalsarbejde i andre lande fungerer og udspiller sig.  

Udforsk interessante kulturer  

Udover at du møder interessante, nye mennesker, udforsker du også helt nye kulturer og livsstile og kommer helt tæt på. Du vil komme til at bo og leve med andre medstuderende i praktik, som arbejder på samme hospital som dig – måske endda på samme afdeling. Der vil være Wi-Fi i boligen, så du kan fortælle dine venner og familie derhjemme om dine oplevelser.  Ønsker du også at få en masse ny erfaring, møde nye mennesker og opleve nye kulturer? Så er det med at komme ud i verden med Try Medics!