Skænk i egetræ

skænk i egetræ

En skænk er praktisk, samtidigt med, at det er et praktisk møbel, hvor du kan gemme dine ting væk i. Møblet er teknisk set en god blanding af en kommode og et skab. Det typiske design indebærer 3-4 skuffer i midten af møbler, og derudover en låge på hver side af skufferne. En skænk passer ind mange steder i hjemmet. Det kan bruges i entréen til opbevaring af sko, huer og vanter. Den kan også bruges i soveværelset til opbevaring af tøj, undertøj og make-up. En skænk kan også bruges i køkkenet til opbevaring af tallerkener og glas, så det ikke behøver fylde i køkkenskabene.

Ét af de materialer som du med stor fordel kan købe dit møbel i er skænke i egetræ. Der er mange designs, så der er helt sikkert ét, som du kan lide. Derudover så kommer de i flere forskellige farver. Du kan få dem i både mørkebrun, hvidpigmenteret og almindelig lakeret egetræ. Alle er utroligt flotte, så du skal ikke være bange for, at det der passer ind i dit hjem, ikke er et flot møbel. Der er altså helt sikkert en skænk i egetræ, som vil passe præcist ind i dit hjem. Det er bare at lede efter det!

Danske producenter

Du kan nemt købe en skænk i egetræ fra danske producenter. Du kan blandt andet købe fra producenterne Tvilum, Actona Company og Furnhouse, som alle producerer flotte skænke i egetræ. Disse ligger i henholdsvis Fårvang, Holstebro og Odense, og kører streng kontrol over, hvordan deres møbler bliver produceret. Dette sikre den gode kvalitet for kunden, og du kan derfor være sikker på, at du får et ordentligt møbel. Det er altså nemt at finde en skænk i egetræ fra danske producenter. Dette er blot et lille udvalg af producenter, så tjek om dit yndlingsmærke ikke har en skænk i egetræ, der er noget for dig.

egetræs skænk

Skænk i sæbebehandlet egetræ

Når du køber en skænk i egetræ, så skal du være opmærksom på, at den skal vedligeholdes. Egetræet arbejder og udtørre. Det er derfor vigtigt, at du behandler det med olie eller sæbe. Hvis dette ikke huskes, så bliver skænken grim og modtagelig overfor snavs. Du kan derfor købe en skænk i sæbebehandlet eg. Disse er et flot opbevaringsmøbel. Det lyse træ som møblet får, giver træet en lys farve, som giver en lethed til møblet. Hvis du køber et sæbebehandlet egetræsmøblet, så kommer det i to udgaver: Almindelig natur eller hvidpigmenteret. Hvis du vælger den hvidpigmenterede sæbebehandling, så skal du vide at skænken er lysere end naturfarven, som mere ligner en skænk i ubehandlet eg.

Vi håber nu, at du har mod på at gå ud og finde en skænk i egetræ. Der er mange skænke i egetræ, i forskellige designs og farver. Derudover så er det nemt at finde en skænk, som er produceret af danske firmaer. Dette gør, at der helt sikkert er en, som passer til dine behov og præferencer. Der findes en masse skænke i egetræ derude, så kom i gang med at lede!