Sådan planlægger du den sjoveste polterabend i Aalborg


Polterabend er en tradition, som mange ser frem til i forbindelse med deres bryllup. Det er ikke altid gommen som arrangerer deres polterabend, men i stedet en af deres gode venner. Her kan du læse mere om, hvordan du planlægger det perfekte polterabend.

Få styr på gæstelisten

Noget af det første, som du skal have styr på, er hvem der skal med. Der er stor forskel på, om man bare gerne vil have sine tætteste venner med, eller om der skal være så mange som muligt. Det bliver tit valgt af, hvor stort et budget man har, og hvilke aktiviteter man gerne vil lave. Du kan sagtens starte dagen med de tætteste venner, hvor I laver noget sammen, og så senere tage til fest sammen med en masse flere. Det gør det muligt både at have kvalitetstid med dem, som man snakker mest med, men stadig have mulighed for at fejre med en masse.

Find en stripper i god tid

En polterabend er næsten ikke fuldendt uden en stripper. Hvis du gerne vil være sikker på at kunne have en stripper til din polterabend, så kan det være en god ide at bestille en stripper Aalborg i god tid. Når du snakker med dem inden festen, er det vigtigt, at I får styr på, hvad der præcis skal ske, så ingen føler sig snydt. Derudover er det vigtigt, at I er respektfulde overfor hende, når hun kommer.

polterabend

Book et sted at holde fest

Hvis du gerne vil have en fulde polterabend-oplevelse, så er den rigtige venue vigtig. I kan selv bestemme, om I vil ud på forskellige klubber, eller om I vil have jeres egen private fest. Hvis I gerne vil have en stripper til at optræde, skal det være en lukket fest. I kan sagtens starte med at booke et festlokale eller en festbus, hvor I starten aftenen. Her kan I spise lækker mad og varme op til at tage i byen.

Find sjove kostumer

Man må gerne blive gjort en smule til grin, når man er til polterabend. På nettet og i festbutikker er der et stort udvalg af forskellige kostumer, som I kan have på. I kan selv vælge, om det kun er gommen som skal være udklædt eller om I alle skal have sjove kostumer på. I vil også kunne finde hatte og bannere, hvis I ikke vil have et fuldt kostume på.

Sørg for at lave minder undervejs

Dagene op til og efter brylluppet er fyldt med gode minder, men fordi der sker så meget, kan man faktisk ende med at glemme en masse. Derfor er det vigtigt, at I er gode til at tage masser af billeder og videoer, som I kan se tilbage på sammen. I kan lave et fælles album på jeres telefoner, hvor I nemt kan overføre billeder ind fra aftenen. Så kan gommen selv vælge, hvilke der skal med i det officielle album. Ved at lave et fælles album får I alle adgang til minderne, så I også kan se tilbage på en god aften.