Sådan giver du dit badeværelse den helt store makeover

moderne badeværelse

Badeværelser kan oftest være et rum man glemmer, når der tales om indretning. Det er som oftest det rum, som  folk bruger mindst penge på. Måske fordi vi kun er derude når vi enten bader eller er på toilet. Men vi bruger meget tid derude, og badeværelset skal derfor også være et flot sted at være. Med nogle simple tips kan du hurtigt give dit badeværelse den makeover, som den har brug for.

Pift dit badeværelse op med forskellige fliser

En ting, hvor man hurtigt kan pifte et badeværelse op er gennem fliserne. Det er i dag blevet mere moderne med lidt mere modige fliser. Det kan enten være de klassiske metro fliser, men det kan også være de lidt mere faverige fliser. Fliserne er med til at give et specielt look til badeværelset. Udover looket så er det også meget praktisk med fliser, da disse er nemmere at rengøre end en hvis væg. Så køb Metro fliser til badeværelset her.

Vælg badeværelsesinvitar som passer til din stil

Det er vigtigt at gå efter din egen stil. Vi har hver vores individuelle stil, og det er derfor også forskellige hvad vi kan lide. Man kan sagtens finde inspiration gennem andre, men det er ens egen mening der tæller. Når det gælder badeværelsesinvitar, så findes der rigtig mange. Det kan for mange være uoverskueligt at skulle finde det rigtige. Det kan derfor være en ide, at finde en farve som man synes passer ind. Det kan også være at man sigter efter et bestemt materiale. Toiletter er som oftest hvide, men du kan finde mange vaske, samt bade som er i alle farver. Det gælder bare om at finde det der passer bedst til dig.

Gør badeværelset personlig med små nips ting

En anden og meget vigtig ting er at gøre badeværelset personligt. Det kan hurtigt blive et upersonligt rum. Dette er oftes grundet, at mange glemmer at indrette dette rum. Men hjælp fra nogle små ting, så kan rummet få en hel anden betydelse.

personlige badeværelsestilbehør

Indret med bademåtte, håndklæder og forhæng

Nogle af de store man kan indrette med er bademåtte, håndklæder og forhæng. Disse tre ting er perfekte muligheder til at indrette badeværelset. Mange har et farvetema på badeværelset, og her kan disse ting være en del af. Det gode ved disse ting er, at de kan nemt blive skiftet ud, og så kan du opnå et nyt look på badeværelset.

håndklæder

De helt små detaljer

Indretningen ligger ikke i om du har valgt metrofliser eller hvilken farve badeforhænget er. Det er de små ting, som gør hele indretningen. Det kan være du pynter dit badeværelse med grønne planter, for at opnå et mere frodigt look. Det er sæbebeholderen som er i et unik design eller det lille spejl på væggen. Det kan også være billeder der er blevet hængt op på væggen. Alle disse små ting er med til at gøre badeværelset hyggeligt og samtidig praktisk. Dit badeværelse vil på den måde være personligt og flot.