Sådan får du smukke sommerfødder

sommer fødder

Nu er der ikke længe til, at det atter er tid til at hoppe i sandalerne. Men har du forsømt dine fødder her henover vinteren? Så er du måske ikke helt så vild med at skulle vise dem frem i et par sandaler lige straks. Det kan du heldigvis nemt gøre noget ved. Hvis du følger denne guide, så har du smukke sommerfødder inden længe, og du vil være klar når solen atter varmer igen.

Forkæl dine fødder med et ugentligt fodbad

Et fodbad er en dejlig ting, og det er ofte noget, man gør for at forkæle sig selv lidt ekstra efter en lang dag. Men faktisk er et fodbad rigtig godt for dine fødder, så udover at det er dejligt, så gør det også, at dine fødder hurtigere bliver sommer klar. Det er nemlig sådan, at når du komme dine fødder ned i varmt vand, så vil både din hud og dine negle blive varme og bløde. Når din hud og dine negle er varme og bløde, så vil det være langt mere effektivt at bruge de bedste pedicure produkter. Så et varmt fodbad en gang om ugen, er der du skal starte, hvis du drømmer om smukke sommerfødder.

fodmassage

Fjern hård hud

Når du har haft dine fødder i et dejlig varmt fodbad, så vil det være langt nemmere at fjerne den døde hud som alle har på deres fødder. Den sidder oftest på hælen og langs kanten af foden. Men nogle oplever hård hud på hele under sålen af foden. Hård hud er hverken særlig rart at have eller særlig pænt at se på.

Det gør du bedst med en god pedicure fil til hård hud. Der findes flere typer af file til hård hud indenfor pedicure produkter. Har du meget kraftigt hård hud, så gå efter en grov fil og har du ikke så meget, så skal du have en mindre grov fil. Husk altid at bruge en god fodcreme efter du har fjernet den hårde hud. Under den hårde hud gemmer sig nemlig en fin og frisk ny hud, som har brug for pleje og næring.

Væk med neglerødder og gule negle

Har du ikke passet dine negle i løbet af vinteren med pedicure produkter? Så er der risiko for, at du har fået både et par neglerødder og at dine negle er blevet gullige i farven. Det er ikke lige det man forbinder min smukke sommerfødder. Derfor skal du nu have gang i negle produkterne. Først fjerner du skånsomt de neglerødder, der kan være kommet. Derefter finder du en neglebåndsskubber og skubber dit neglebånd på tæerne tilbage sådan at den friske negl kommer frem. Har du kraftige neglebånd, så kan du med fordel bruge en neglesaks til at fjerne noget af dem. Når dine neglerødder og neglebånd er ordnet, så filer du dine tånegle i den form som du ønsker. Her skal du selvfølgelig bruge rigtige neglefile til fødderne. Når dine negle er, som du ønsker dem, så er det tid til at finde den yndlings neglelak frem og så er dine fødder ved at være sommerklar.