Mini fadølsanlæg – perfekt til den lille bar eller restaurant

mini fadølsanlæg

Vi danskere er vilde med alkohol, og specielt en type alkohol er favoritten blandt mange. Nemlig øl. Det er meget normalt for flere af os, lige at snuppe en øl, når man kommer hjem fra arbejde. Eller en til aftensmaden. Måske en til film og hygge senere på aftenen. Med alt den øl vi drikker, burde vi alle have egen hjemme bar. Læs meget mere her! 

Mere hygge og mere øl 

En hjemme bar, eller også kaldet mini bar er bare genialt. Det behøver ikke være noget kæmpe stort og specielt. Det kan sagtens bare være et lille hjørne i stuen. Specielt mænd er vilde med deres øl, og derfor er en lille mini bar i stuen til dig og mande vennerne den perfekte ide. 

Med et mini fadølsanlæg, kan du hurtigt lave en flot og smart bar specifikt til lækker øl. Selvom et fadølsanlæg jo er lidt mere til bare og restauranter, betyder det ikke, at du ikke også kan have en derhjemme. Så får du iskold øl, fyldt med kulsyre. Ligesom den du får, når du er på bar. Der er bare intet bedre. 

Perfekt til den lille restaurant eller bar 

Et mindre fadølsanlæg, altså et mini fadølsanlæg, er helt perfekt til bare og restauranter, der ikke er så store. Det er ikke sikkert, de lige har plads til verdens største fadølsanlæg, og især små restauranter har ikke brug for så store fadølsanlæg. Derfor er en mini version ret smart. 

Det smarte ved dette mini fadølsanlæg, er at den både køler og har indbygget luftkompressor. Er der ikke så meget plads, kan det være svært at købe alt muligt ekstra. På den måde kan man stadig sagtens servere masser af lækker øl uden, at det fylder eller kræver en masse penge. 

Alle elsker øl, derfor er det en nødvendighed  

Øl er noget vi drikker rigtig meget. Derfor kan man altså ikke have ingen øl. Hverken på bare, i restauranter eller derhjemme. Der skal altid være øl til stede, for det er noget af det, vi drikker mest. Med et fint mini fadølsanlæg skal man ikke bekymre sig om pengene eller pladsen. Man kan bare gøre sig klar til at drikke en masse øl. 

Så hvis du, din restaurant, bar, café eller andet lignende mangler lidt øl til gæsterne eller dig selv, kan du hurtigt og nemt klare det problem, ved hjælp af et mini fadølsanlæg. Bestil det online, se videoen af hvordan det fungere og sæt det op helt selv, lynhurtigt. Du kan se på videoen, hvordan det fungere, hvordan det samles og så videre. Så du behøver slet ikke være mester i det. 

Så er du klar til at servere dig, dine gæster og alle i Danmark en god, kold og frisk øl. Sådan bliver en dag lige pludselig meget bedre. En god, kold og lækker øl gør altid alting bedre.