Sådan får du den bedste e væske

e væske

Flere og flere går over til at e cigaretter, og det er på ingen måde uden grund. Der kan være en meget mindre mængde nikotin, det smager bedre, det er billigere, og så er det ikke det samme sociale stigma som ved normale cigaretter. E cigaretter betyder også, at man selv kan vælge, hvordan dampene skal smage, og der er store udvalg af forskellige smage, så det kan endda være svært at finde de bedste e væsker. Heldigvis er det relativt nemt blot at prøve sig frem, og så kan man også få en masse god erfaring med forskellige smage.

Hvad er en e væske, og hvordan virker den?

Før man begynder at tale om, hvilken e væske der er bedst, så kan det også være en meget god idé lige at gøre sig sikker på, hvad e væsker egentlig er.

Ganske enkelt er det forskellige stoffer, som man også kender fra dagligvarer, som bliver blandet sammen med en smule aroma til at give noget smag, og så en smule nikotin, som mange foretrækker det med.
Når man så har sin e væske, så fordamper ”coilen” inde i e cigaretten væsken, hvilket skaber den damp, som man indånder.

e væske

Hvilken smag er bedst?

Det vigtigste ved en e væske må uden tvivl være, at den smager godt. Det er trods alt derfor, de fleste overhoved begynder med e cigaretter. Det kan dog vise sig at være relativt svært at finde lige præcis den rigtige smag. Mange steder har nemlig snesevis af smage, og mange af dem ligner hinanden. På samme tid skal man også overveje, hvor meget nikotin som man mener, der skal være i væsken. Husker man tilmed, at hver enkelt smag koster nogle penge, så kan det også blive ret dyrt at skulle teste sig frem til lige præcis ens yndlings væske.

Der er dog et meget godt sted, som man kan starte ved. Man må spørge sig selv: Hvad er den bedste smag i hele verden? Er den sød, sur, salt eller noget helt andet? Ved konstant at spørge sig selv, hvad man foretrækker, så er det muligt at reducere mængden af væsker, som man skal smage sig igennem, før man finder den mest velsmagende.

Før man bruger utallige timer på at ræsonnere sig frem til det rigtige resultat, skal man dog også huske, at det er en del af oplevelsen at skulle finde sin favorit, så man går glip af en smule, hvis ikke man prøver mange af de forskellige smage.

Kan man lave sin egen e væske?

Det er dog ikke alle, som har lyst eller råd til blot at købe en masse forskellige smage, og for dem vil det uden tvivl være en stor lettelse at høre, at det ikke bare er muligt at lave sin egen e væske, men også at det er er overraskende simpelt. Det er ganske enkelt bare at finde råmaterialerne, og så blande dem sammen. Det er også en god måde selv at styre, hvilken og hvor meget smag og nikotin, som væsken skal have.