Reklamer og brand dig selv samt din virksomhed bæredygtigt

Mulepose med tryk

Debatten om bæredygtighed bliver mere og mere relevant med tiden. Det skyldes selvfølgelig jordens klimaproblemer, som mennesket har været med til at danne. Der er mange forskellige holdninger om emnet. De fleste kan dog blive enige om, at der skal gøres noget. Mange begynder derfor at shoppe mere bæredygtigt, og fjerner plastikken i sin hverdag. En af disse ting er plastikposer. Eksempelvis begynder flere butikker at stoppe salget af plastikposer. Hvad skal du så bruge?

Reklamer og brand dig selv samt din virksomhed ved brug af muleposer med tryk på

I løbet af det sidste år har muleposer fundet sin vej ind i moden. Det er såmænd blot stofposer oftest med tryk eller logo på. Typisk er det de unge, der er storforbruger af disse ’tasker’. Muleposer med logo kan nemlig være meget fashionable, mens de erstatter plastikposen, og bidrager til en grønnere jord.

Flere virksomheder er derfor også begyndt at sælge muleposer med deres egne logoer på. Dermed kan de få de unge til at gå rundt med deres brand – en smart måde at få god reklame på. Ved køb af muleposer med tryk viser virksomheder, at de gerne vil støtte op om klimakrisen. Oftest kan poserne heldigvis også produceres for få penge.

Topsupplies har de et bredt udvalg af forskellige slags muleposer – alle hvor du kan printe dit eget logo, billede eller skrift på. Det behøves dermed ikke kun være til erhvervsmæssigt brug. Du kan eksempelvis, sammen med en veninde, lave veninde-muleposer. Muleposer med tryk kan også bruges til goodiebags eller til indpakning af en gave. Du kan ligeledes producere nogle med dit firmas billede på, og give dem til dine samarbejdspartnere eller kunder.

Valget af materiale skal også sættes i fokus

Muleposerne med tryk er en god måde at brande sin virksomhed. Ligeledes er det også godt for kloden. Indenfor den bæredygtige branche er der blevet sat meget fokus på materialerne til de forskellige produkter. Specielt er økologisk og bæredygtigt bomuld kommet frem som et bedre alternativ. Her er bomulden fremstillet og bearbejdet så CO2-neutralt som muligt, og oftest med de rette vilkår for arbejderne.

Derudover er bambus også begyndt at blive brugt som en tekstil. Du kan derfor også få produceret muleposer lavet af bambus eller bæredygtigt bomuld. Bambussen vil oftest være mere stiv i stoffet, og er derfor et oplagt valg til en mulepose. Dermed støtter du ikke kun op om en plastikfri klode, men såmænd også en grønnere klode. Dette kan alt sammen gøre en stor forskel i klimakrisen.

DIY dine egne muleposer til privatbrug

Du kan ligeledes tage sagen i egen hånd og lave et DIY-projekt. Sy din helt egen pose – så kan du også selv bestemme form og størrelse. Husk selvfølgelig at vælge gode og velovervejet materialer. Dernæst kan du male et billede, brodere en blomst på eller skrive noget tekst på muleposen. Det kan blive et super hyggeligt søndagsprojekt. Skal muleposerne dog bruges i en erhvervsmæssig sammenhæng, vil det altid være god ide, at få poserne produceret og trykt professionelt.