LIPo batteri til dit hardball våben

hardball

Kampleg er blevet en utrolig populær aktivitet for mange mennesker. Især blandt drenge. Måske det hænger sammen med spil og taktik, men hvor man på en rigtig bane kan få afløb for sin taktiske evner sammen med andre ligesindede.

Men også at det er forbundet med at være sjovt, samtidig med at man er fysisk aktiv. Men våbnet har også stor betydning for kamplegen. Der findes inden- som udendørs baner landet over, men også foreninger hvor man kan dyrke interessen med andre.

De fleste hardball våben kræver specielle batterier, som du kan se mere om her LIPo batteri.

Udstyr

Der findes et hav af udstyr, som man kan iklæde sig også for at sikrer, at hvis man bliver ramt af modstanderens kugler, så undgår man at blive ramt hårdt. For det kan gøre rigtig nas, hvis man rammes.

Udstyret er dog også med til, at mange lever sig mere ind i rolle, at det er en form for krig, trods det ikke er den ægte vare. Men man kan dog kombinere sikkerhedsudstyr med eget tøj også. Mange sætter dog mere pris på et godt våben før tøjet i første omgang.

softgun

Våben

Det er dog vigtigt at vide, at trods softguns til hardball ikke er ægte våben, så går de under våbenloven. Dvs. at du skal være myndig, altså 18 år for at købe en softgun, men med forældres samtykke må du deltage som 16-årig. Trods at softguns går under våbenloven, kræver det ikke våbentilladelse for at købe en. Et effektivt batteri til opladning, som er velegnet til udendørs brug, også i koldt vejr.

Du skal dog sikre, at du ikke aflader det helt, da det kan være meget svært at lade op igen. Dertil bør du have en godkendt LIPo lader til dit lipo batteri, men du sikrer en god konstant ydeevne på lige fod med et NiMh batteri. Så det er bestemt værd at tage højde for, inden du investerer i et ønsket våben, som eventuelt skal bruge et lipo batteri.

Sund motion

Udover at kampleg er fysisk bevægelse, så trænes dine sanser også herunder lyde og koordinering. Så på mange måder er det også en effektiv mental sport, hvor leg dog også indgår.

Det vigtigste er, at dog at man finder glæde ved den sport, man dyrker trods det kan være forbundet med nogle investeringer. Men man kan jo spare sammen eller ønske sig udstyr som gaver.

Eller også holde øje, når der er gode tilbud. På den måde kan måske en længe ventet drengedrøm holdes i skak og måske også gøres sammen med nogle gode venner.

Heraf kan det blive en hygge event, man over årene kan kombinere med andet f.eks. overnatning i telt eller lign. Som jo også er forbundet med sundhed; at sove ude i den friske luft. Kampleg sker også i andre lande end DK, så mulighederne er mange for at deltage i sporten.

Dertil danne nye sociale kontakter verden over, så undersøg mulighederne herfor eventuelt via nettet, hvis det er et ønske, du har herom.