Bliv klar til din træning op til sommerferien

reformertræning

Sommeren er her, og de fleste danskere gør klar til at tage på den længe ventede ferie. Hvad end det er at gøre klar til endnu en gang at trække i bikinien eller badebukserne, eller måske at være klar til at tage på vandreture eller gå byen rundt, ja så vil de fleste være klar til det mål de har med deres ferie. Derfor kan træning være en god ting. Du kan ved at træne, tabe dig hvis du ønsker, eller måske opbygge muskler så du kan klare alle de ture, I skal ud på gennem sommeren. Er du mest til løb, step, vægttræning eller måske kickboksning, ja der er mange muligheder for at få pulsen op? Du kan også vælge at prøve en nyere træningsform kaldet reformer træning. Reformer træning er for dig, der ønsker at udfordre dig selv og træne hele kroppen på en gang. Hvis det lyder som noget for dig, så læs endelig videre.

reformertræning

Hvad er en reformer?

Reformer træning er forholdsvis ny slags træning. Træningen sker på det der kaldes en reformer. Denne reformer består af en vogn der glider, fjedre, stropper samt en fodbarre. Træningen foregår dermed ved at du sidder på reformeren og skal bruge kræfter på at få den frem og tilbage.

Dette gør man gennem forskellige stillinger, for at sikre man får trænet de forskellige muskelgrupper i kroppen. På maskinen vil du kunne mærke en modstand både fra din egen kropsvægt samt reformerens fjedre. Man kan dermed helt selv tilpasse belastningen, således du får den rigtige træning ud fra dit niveau og din styrke.

Denne træningsform er dynamisk og meget effektiv. Du vil opleve du bliver udfordret på en helt anden måde end andre træninger, både når det kommer til styrke, balance, koordination, smidighed og selvfølgelig koncentration. Hvis du vælger at prøve denne træningsform af, og dermed er klar på en udfordring fysisk, men også mentalt, så vil de fleste kunne opleve stærkere muskler, og du vil opleve en god udvikling og helt igennem effektiv træning.

Boost din motivation med en ny træningsform

Du kan allerede i dag benytte dig af det ovenstående link, og derigennem læse meget mere om denne nyere træningsform. Ønsker du at være med hvor det sker og prøve alt det nye, ja så er denne træningsform helt sikkert noget du bør melde dig til allerede i dag.

Du kan sagtens bruge maskinen alene, men det er også sjovt at lave denne træningsform sammen med andre.

Du er garanteret en god introduktion fra de søde instruktører, hvis du tager på et træningshold, som altid vil guide dig sikkert igennem din træning både den første gang, men også hver gang du møder op.

Det er en god ide at tage et træningshold de første gange man prøver reformeren, for så er du sikret en god introduktion ift. brugen af maskinen, så du ikke bare får mest ud af træningen, men også sikrer, at du træner korrekt på den og ikke får skader.