Skal du bruge en cykel til dit barn, hvorfor ikke vælge det bedste?

puky cykel

Det er meget normalt at børn skal have en cykel, det er nok noget af det første der sætter os i stand til at udforske verden for alvor, forstået på den måde at det er det der i de første mange år gør at vi kan komme langt omkring på egen hånd.

Samtidig er det noget der befordrer vores udvikling, både fysisk og mentalt, og cykler er nemme at beherske og føle sig tilpas i.

En puky cykel er et velkendt og gennemprøvet mærke, der har været på markedet i over 60 år, det er god kvalitet og udvikling af børns mobilitet, baseret på erfaringer.

Som Puky Cykel selv udtaler, så skaber de barndomsminder, forstået på den måde, at hver generation selv skaber sine egne minder, hvor der er en ting til fælles, Puky Cykel tilhører barndommen.

En af livets milepæle

Kan du huske da du lærte at cykle og hvem der var med, du var med garanti ikke alene, og du nåede med garanti at vælte undervejs, af den årsag at du ville holde fast for enhver pris, men lærte på den hårde måde at det også har en pris.

Det handler om tryghed, og det hele starter med det rigtige materiel, hvor Puky er et godt valg til din første cykeltur, også selv om du ender med at falde undervejs.

En Puky cykel kan følge barnet helt fra de dårligt har lært at gå, og op til de nærmest er voksne, fordi det er lavet til at holde, og til at tage fra så barnet ikke kommer til skade.

Start gerne med en løbecykel, på den måde lærer barnet at holde balancen hurtigt i stedet for at tage den med støttehjul, som er lidt en falsk tryghed, som ikke lærer dem andet end at de ikke har lært at holde balancen, det er lidt mere harmløst hvis de lærer det på en løbecykel.

puky cykel

Barnet kommer videre med tysk teknologi i ryggen

Puky cykler blev til sammen med Vesttyskland, og den gode og solide tyske teknologi og ingeniørkunst fornægter sig ikke, heller ikke her og nu næsten 70 år efter, det er stadig sikkerhed og holdbarhed der er i højsædet.

Faktisk er det sådan at Puky er bygget så solidt, at de sagtens kan gå i arv søskende imellem, naturligvis skal de ikke mishandles, men ved almindelig brug kan de uden problemer gå videre til et andet barn, og på den måde tjene forskellige børns udvikling.

Hvis barnet ikke er helt klar til en cykel, så laver Puky faktisk også løbehjul, der kan være en glimrende midlertidig løsning mellem løbecykel og pedalcykel, barnet kommer lidt op, og skal stadig lære at holde balancen, hvilket hjælper senere når den rigtige cykel skal prøves.

Hvis du stadig er bekymret for barnet, så kan du tilvælge alle mulige slags sikkerhedsudstyr til at forøge sikkerheden for barnet, og på den måde skabe ro for dig selv og for barnet, så I sammen kan få en god oplevelse uden skader, så modet til at prøve nye ting forbliver intakt hos barnet.