Sådan gør du dine negle smukke og sunde helt selv


Dine negle er et smykke i sig selv. Hvis du forstår at pleje dem altså. Et sæt grimme negle er der nemlig ikke meget ved at kigge på. Men skal du så ud og bruge mange hundrede kroner på at få dine negle fixet hver måned? Ikke nødvendigvis. Du har nemlig mange gode muligheder for selv at pleje dine negle. Med lidt øvelse kan du nemlig blive rigtig dygtig til at gøre dine negle til den lille ekstra ting i dit outfit. Og hvem kunne ikke tænke sig at blive en haj til det?

Stop de dumme vaner

Første step i jagten på smukkere og sundere negle er at stoppe de dumme vaner. Der er rigtig mange, der for eksempel bidder negle. Det skal stoppes. Bider du neglebånd, skal du også stoppe det med det samme. Hvis du konstant er ude på at ødelægge dine negle, kan du umuligt få et flot resultat.

Det er dog nemmere sagt end gjort, da vaner jo i sagens natur er svære at komme ud af. Måske begynder du at bide negle helt naturligt, når du bliver nervøs?

Der findes heldigvis mange produkter og muligheder, der kan hjælpe dig med at slippe af med de dårlige vaner og få nye flotte negle. Så frygt ej, der er hjælp at hente. Du kan læse mere på nrkosmetik.dk. Her kan du blandt andet finde dit næste negleprodukt.

Der findes både ildelugtende neglelak, der kan få dig til at væmmes ved tanken om, at få munden i nærheden af neglene. Der findes også speciel stærk neglehærder, der gør dine negle stærkere og mere modstandsdygtige.

neglefil

Vælg et holdbart produkt

Du har måske prøvet og lægge neglelak før og blevet rigtig tilfreds med resultatet? Det har de fleste. De færreste har dog lagt neglelak og været tilfreds med resultatet flere uger ud i fremtiden. Der er desværre nemlig det med neglelak, at det kan være svært at holde neglene fine over en lang periode, hvis du ikke vælger et ordentligt og holdbart produkt.

Det kan dog være voldsomt for nogle at få lavet falske negle. Derfor er gel negle blevet opfundet. Et naturligt og fantastisk alternativ.

Gel negle er et godt alternativ

Gel negle er hverken voldsomme, for meget eller kedelige. Det er et stærkt alternativ til den helt normale neglelak. Både fordi de holder længere, men også fordi de bare giver et langt mere lækkert look. Gel negle bliver også lavet på langt kortere tid. Hvis du har det rette udstyr derhjemme, kan du også lave dem selv. Gel negle fungerer således, at du lægger den specielle neglelak, og så stikker du fingrene ind i ultraviolet lys. Den ekstra tykke neglelak gør, at dine negle ikke knækker ligeså let. Derudover holder de farven i flere uger. Oftest vil du opleve, at neglelakken holder længere end dine negle. Dine negle når altså at vokse ud, inden din neglelak falder af. Det må siges at være holdbar neglelak! Det er derfor bare om at få bestilt dine nye negleprodukter i en fart!