Pift køkkenet op med lækkert design

Knivmagnet træ

Et køkken er mere end et lokale til fremstilling af mad. Køkkenet er der de hyggeligste stunder findes. Det er stedet for morgenkaffen, den lille sult, eftermiddagskaffen og ofte også aftensmåltidet. Først og fremmest er det naturligvis der hvor mad og drikke opbevares og tilberedes. Men det betyder jo ikke at det kun skal være funktionelt. Det må gerne være lækkert og indbydende. Plakater og planter gør meget ved et rum. Men hvorfor ikke kombinere funktionaliteten med en nyhed, som eksempelvis en knivmagnet i træ?

Du kan finde en knivmagnet i træ på www.noyer.dk og mange andre steder.

Lækre knive kræver lækkert ophæng

Måske har du fået anskaffet dig nogle af de lækre japanske knive. De er både skarpe, lækre og smukke. De bliver ved med at være lækre og smukke, helt af sig selv. de bliver ikke ved med at være skarpe. De skal slibes og vedligeholdes, men frem for alt skal de opbevares korrekt. De tåler ikke opvaskemaskinen og absolut heller ikke at ligge og rode i en skuffe. En knivmagnet i træ, lige så smukt udført som selve knivene, det er den rette opbevaring. Det er da også tosset at eje smukke køkkenredskaber og så bare pakke dem væk i en skuffe.

Selvom du ikke ejer smukke knive kan en knivmagnet i træ alligevel være en god ide. Det er nemmere og mere funktionelt at have kniven lige ved hånden, frem for i en skuffe, uanset om det er almindelige knive, eller smukke dyre knive.

Knivmagnet træ

Lækkert design og gode omgivelser

Et køkken trænger ind i mellem til noget nyt. Måske skal der bare males. Det kan også være at der skal nye planter i vindueskarmen eller en ny plakat på væggen. Nogen gange handler det om det modsatte. Nogen gange er der bare kommet alt for mange ting ind i rummet. Ud med det hele. Væk med planterne og de falmede plakater. Frisk murene op med maling hvis de trænger, men lad være med at fylde alt muligt ind igen. Tænk i design. Smukke, enkle ting som også gerne må have en funktion i det rum de er tænkt til. Find nyheder. Eksempelvis ovennævnte knivmagnet i træ. Det er nyt og friskt, samtidig med at det er enkelt og pænt. Frem for alt har det en funktion og er ikke bare endnu en ting i et allerede overfyldt rum.

Knivmagneter i træ

Du har i mange år kunnet købe knivmagneter. Nu findes de også i træ. De fås i både lyst og mørkt træ. Alle med smukke synlige åre. Der er flere længder at vælge i mellem alt efter hvor mange knive der skal kunne hænge på dem. Selve det at den er lavet i træ gør at den passer på dine knives skarphed. Træ vidner om den natur det kommer fra. Et smukt hvidt køkken kan mangle varme. Et fint udskåret stykke træ, kan være den lille forskel på om køkkenet virker varmt og indbydende eller hvidt og koldt. Modsat de traditionelle knivophæng kan du ikke se magneterne. De ligger bag træet og har lige så stor styrke som de traditionelle, de er bare ikke synlige.