Hvordan finder man ud af, hvilken shampoo man skal vælge?

gosh shampoo

Når der er så meget forskellige shampoo at vælge mellem, så kan det hurtigt blive svært at overskue, hvad man skal vælge. Derfor kan det være fint at tage stilling til nogle forskellige overvejelser, så du kan begynde at spore dig ind på, hvilken shampoo der passer til dig og de behov, som du har. Du kan f.eks. tage udgangspunkt i, hvilken type hår du har. Der er forskel på, om dit hår er farvet, om det er krøllet, glat, eller om det trænger til pleje.

Har du farvet hår?

Hvis du har farvet dit hår for at få en anden tone, er det klart, at det kan trænge til pleje. Det kan være hårdt for håret, når det bliver farvet, og man skal gøre lidt ekstra for at passe godt på det efterfølgende. Hvis du har farvet hår, så kan du lede efter en shampoo, hvor der er ekstra plejende ingredienser i. Har du f.eks. farvet dit hår lysere, så kan du bruge blå shampoo, som kan være med til at fjerne eventuelle toner af gul.

Find et mærke, du godt kan lide – såsom GOSH shampoo

Det kan også være en god idé, at du starter med at finde et mærke, som du godt kan lide. Der er mange, der tror, at man kun kan få god shampoo og pleje til håret, hvis man er villig til at bruge mange penge på det. Men det er heldigvis langt fra sandt. Du kan f.eks. finde GOSH shampoo til en fantastisk pris, og det er shampoo, der virkelig er god til en fair pris. GOSH shampoo kan købes let på internettet, og du behøves naturligvis ikke at nøjes med GOSH shampoo – der findes nemlig mange andre produkter fra GOSH, som også er godt til håret.

gosh shampoo

Har du lyst hår?

Hvis du har lyst hår, og hvis det måske ikke er helt så lyst fra naturens side, så kan det være, at du har prøvet, at det kan komme til at se lidt gult eller orange ud. Det kan være fordi, at det kan være hårdt for håret at komme helt til den lyse farve med det samme. Det kan derfor faktisk være med til at skåne håret, hvis du til sidst ”farver” det med blå shampoo.

Har du krøller i håret?

Har man krøller, så har man et hår, der godt kan være lidt mere besværligt, end hvis man havde glat hår. Mange med krøller kender f.eks. til, at håret kan have større tendens til at kruse. Her kan det være en rigtig god idé at finde en shampoo, som er meget fugtgivende. Det kan være med til at samle de små hår bedre, og så kan det resultere i, at frizz i håret mindsker. Hvis du har krøller, men du også har tyndt hår, så kan du få et smukt resultat med at bruge en shampoo, der giver dig volumen. Det kan give håret et smukt løft, og det kan få dine krøller til at se større ud. Hvis du har tyndt hår uden krøller, kan en shampoo med volumen også være fornuftig at investere i.