Hvad koster en begravelse?

hvad koster en begravelse

Står du og dine nærmeste i den tragiske situation, hvor I har mistet en I, har kær? Hvis I gør, bliver I nødt til at tage stilling til begravelsen. Det kan være ekstremt hårdt og stressende, i denne triste tid. Det er dog noget der helst skal tages hensyn til, så I kan få et ordentligt farvel. En begravelse koster penge, og man bør være forberedt på dette, da man har en tendens til at glemme pengene i denne svære periode. Hvis du har brug for hjælp til priser, kan du finde hjælp på www.denfribedemand.dk

Forskellige pristilbud 

Du kan finde forskellige priser for kister, eller andre ydelser der er nødvendige. Alt har sin pris, og da en begravelse er meget personlig, er priserne også typisk meget forskellige. Den begravelse dig og din familie skal tage stilling til, behøver nødvendigvis ikke at være samme pris, som andre begravelser du har været med til. Kisterne kan fx koste omkring 6 tusinde kroner, hvor de andre ydelser, som fx kørsel fra krematorie kan koste lidt over 1 tusinde kroner. Desuden har bedemanden også en masse ting som skal ordnes, hvilket også koster penge. Man betaler bedemanden for den tid som personen bruger, til at tilrettelægge og dermed også planlægge begravelsen eller bisættelsen. Bedemanden sørger typisk for mange ting, som fx at koordinere med præsten og kirken.  

Prisen skal ikke være afgørende 

Det kan være utrolig svært at stå med økonomien, når man har mistet en man elsker. Det sidste man har brug for, er at bekymre sig om penge. Desværre bliver man nødt til at tage stilling til priser, og betale en sum penge for begravelsesydelserne. Dog er det utrolig vigtigt at huske på, at prisen ikke er afgørende. Det er vigtigt at dig og din familie finder en bedemand, som I er tilfredse med, og kan hjælpe jer på den måde i ønsker. I skal tænke på jeres egen velvære først, og derefter kan I finde den rette pris. Den rette pris skal nok komme, så længe i tager jer tid og finder overskuddet til at tænke på økonomien, så skal det hele nok klare sig.  

Giv dig og din familie tid til at sørge  

At miste en man elsker, er noget af det hårdeste man kan opleve i livet. Det er utrolig svært at komme igennem. Desværre er det noget som de fleste af os oplever i livet. Når det sker for os, bliver vi nødt til at tage tid væk, fra den ellers stressende og travle hverdag, og give os selv tid til at sørge. Det er vigtigt at bruge tid med familien, og det kan være en god ide at sørge sammen. Snak sammen om jeres følelser. Din familie er dem der kender dig bedst, og kan derfor være med til at hjælpe dig igennem den svære tid. Hjælp hinanden med begravelsen, og de mange svære ting der ellers skal håndteres. Det kan være ekstremt stressende og uoverskueligt, men I kommer længst, når I hjælper hinanden.