Gør jer mere synlige på messer med matchende kasketter

kasket med tryk

Når man er på messe som firma, så vil man gerne blive set af eventuelle kunder. Man får ikke særlig meget ud af at tage til messer, hvis alle mennesker går forbi ens stand uden at skænke den en tanke. Dog kan I gøre jeres firma mere tydelig ved at vælge at købe forskelligt tilbehør med jeres firmas logo på – f.eks. en kasket med tryk.

kasket med tryk

Hvis hvor I er fra

For at være effektiv på en messe, så er det vigtigt, at folk kan se, hvor man er fra. Hvis du tager noget på, som har jeres logo, så bliver i en omvandrende reklame for jer selv, hvilket kun er en fordel. Der er mange forskellige ting, som man kan bruge til at gøre sig selv synlig på, så det er nemt for jer at finde noget, som passer til jeres virksomheds æstetik.

Den helt klassiske metode er en printet T-shirt, som I alle kan have på. Det er dog ikke altid, at det ser lige professionelt ud. Hvis du gerne vil kunne beholde den hvide skjorte på, så er kasketten et godt valg. Den er også nemmere at tage af og på, hvis du gerne vil have mulighed for det.

Find kasketter i forskellige former og farver

Hvis du gerne vil have lavet en kasket med dit logo på, så kan det være rart at have et stort sortiment at vælge mellem. Hvis dit logo allerede har mange farver, så kunne det være fint at vælge en kasket, som er lavet i en af farverne for at fremvise logoets farver så meget som muligt. Det kan også være, at du gerne vil have en bestemt form på din kasket, så den passer til dit firma. Det kan for eksempel være en kasket som minder meget om en fiskehat i form og farve. Det vil passe godt ind til et firma som arbejde med udendørs udstyr.

Du kan finde mange forskellige muligheder for kasket med tryk på nettet, så du kan finde noget, som passer til din virksomhed.

Gør jeres stand mere tydelig

En enkelt kasket eller to er ikke altid nok til at gøre jeres stand tydelig på en messe. På langt de fleste messer findes der er en masse forskellige virksomheder som hver har deres egen stand. Hvis I endda er til en messe med et bestemt tema, så kan det være endnu sværere at gøre sig selv synlig. Derfor er det vigtigt at pynte sin stand, så den bliver iøjnefaldende. Det kan I gøre på en måde, hvor I samtidig reklamerer for jeres virksomhed ved at lave forskelligt pynt med jeres logo på.

Det kan være fint at have et stort og flot banner til at hænge på jeres stand, så gæsterne hurtigt kan se, hvor I kommer fra. Det ville være uheldigt at snakke med en masse forskellige gæster, uden de vidste, hvor I kom fra. I kan også bruge beach flags til at vise jeres stand frem. Det er tit mere iøjnefaldende end et banner, fordi det ikke er så mange, der bruger beachflag.