Find en e væske med din foretrukne aroma

E cigaret med e væske

Det er blevet meget populært at benytte sig af e-cigaretter i stedet for almindelige cigaretter. Det er sundere for dig at bruge en e-cigaret, da denne ikke indeholder giftstoffer. Du vil automatisk få et bedre helbred og føle, at du kan trække vejret ordentligt. Det er langt billigere for dig at investere i en e-cigaret, i stedet for at købe en pakke smøger flere gange om ugen. Du kan dampe på den elektriske cigaret efter behov, og du behøver ikke at dampe færdig.

Hvor skal e væsken købes henne?

Det er meget individuelt, om den enkelte dansker har lyst til at blande sin egen e væske eller købe en færdigblandet. Det gode ved e væsker er, at der er mange aromaer at vælge imellem. På baggrund af dette er det muligt at finde en variant, som du godt kan lide. Du kan købe e-væsker i mange butikker samt på mange hjemmesider.

Fordelen ved at gøre det online er, at du nemt og hurtigt kan sammenligne priser. Alle danskere er interesserede i at kunne spare penge, så længe kvaliteten er den samme. Derfor anbefales det, at du bruger et par minutter på at se, hvad prislejet er på et par hjemmesider. På https://gosmoke.dk/ kan du se eksempler på e væsker.

Mange varianter

Det er muligt at købe færdigblandede e-væsker med og uden tobaksmag. De fleste mennesker vænner sig til at e-cigaretten smager af noget andet, men nogle danskere er nødt til at have tobaksmagen for at føle at de ryger rigtigt.

Du kan købe mange forskellige aromaer som f.eks. menthol, frugt mix, cinnamon, mojito og mange flere. Hvis det er første gang du skal afprøve en e væske, så gælder det om at vælge den variant, du mener du godt kan lide.

Hvad består e-væske af?

Udover aroma indeholder en e-væske væskebase, som typisk består af propylenglycol og vegetabilsk glycerin. Begge stoffer er almindelige smagsstoffer, som også findes i almindelige dagligdags varer. E væske indeholder ikke sundhedsskadelige komponenter, så du skal ikke være bekymret for at en given e-væske vil påvirke din krop negativt. Både propylenglycol og vegetabilsk glycerin er med til at danne dampen, der kommer, når du bruger e-cigaretten.

Betydning for dampen

Der skal som regel være et højt niveau af propylenglycol i e-væsken hvis du gerne vil have en kradsende fornemmelse i halsen, som er kendetegnet ved den almindelige cigaret. Propylenglycol niveauet skal til gengæld være lavt hvis du gerne vil have en mildere smag. Generelt er tommelfingerreglen, at jo mere propylenglycol der er tilsat, desto mere damp vil du også lave, når du bruger e-cigaretten.

Undersøg markedet inden du køber e-væske

Det er en god ide at du læser om de forskellige e væsker for at blive klogere på, hvad de indeholder. Der er mange informationer at sætte sig ind i, hvis du for nylig er begyndt at anvende e-cigaretter. Kvit dine smøger og udskift dem med en e-cigaret, så du kan fylde din krop med naturlige stoffer i stedet for giftstoffer.