Få skræddersyede gardiner hos Gardinbussen

gardiner

Har du længe trængt til at få nye gardiner? Men er du ikke lige typen, der tager symaskinen frem og syr gardinerne selv? Synes du, at det er besværligt at skulle måle alle dine vinduer op? Eller har du svært ved at overskue, hvilke materialer og farver du skal vælge?  

Så skulle du måske overveje at ringe efter en gardinbus.  

Gardinbussen kommer hjem til dig 

Du skal have nye gardiner. Sidste gang købte du nogle billige standardgardiner, som overhovedet ikke passede til dine gamle vinduer eller til farven på dine møbler. Nu  står du så nede i gardinbutikken. Du fik lige kradset nogle mål ned på en huskeseddel,og nu står du og snakker med ekspedienten. Hun stiller alt for mange spørgsmål, som du ikke kan svare på. Resultatet ender som regel med det samme. Enten får du igen købt de forkerte gardiner eller også får du slet ingen gardiner købt.  

Gør dig selv en tjeneste og ring efter en gardinbus. Gardinbussen kommer hjem på din adresse og skræddersyr dine nye gardiner, så de passer til dig og dine behov. 

Når du ringer efter Gardinbussen 

Vælger du at ringe efter en gardinbus, aftaler I et møde og Gardinbussen kommer hjem til dig. Ofte medbringer Gardinbussen en masse vareprøver, så du både kan se og føle kvaliteten på materialerne og vurdere forskellige farver op mod hinanden. Altså lidt ligesom nede i butikken.  

Forskellen er dog, at Gardinbussen kommer hjem til dig, så du har mulighed for at sammenligne farver og stofprøver med dine egne møbler og tæpper. Første besøg af Gardinbussen er helt uforpligtende.  

Når du har valgt, hvordan dine gardiner skal se ud, tager Gardinbussens konsulenter over. De sørger for at tage alle de mål, som de har brug for, for at lave de perfekte skræddersyede gardiner til dig og din bolig. Herefter skal dine gardiner sys.  

Når de er færdige, kommer Gardinbussen hjem til dig igen og montere dine nye, skræddersyede gardiner. På denne måde er det også nemt at rette til, hvis der skulle være smårettelser i forhold til for eksempel længden på dine nye gardiner. 

Hvad skal du overveje, når du køber gardiner? 

Gardiner fås i mange udgaver, størrelser og dessiner. Derfor bør du gøre dig nogle små overvejelser, inden du får besøg af Gardinbussen. Har du for eksempel brug for uigennemtrængelige gardiner, altså mørklægningsgardiner, til soveværelset? Skal dine nye gardiner passe til det enkelte værelse, eller foretrækker du, at dine gardiner er ens i hele huset? Du skal også tænke på, om du vil have rullegardiner eller traditionelle gardiner, som indimellem skal tages ned og vaskes. Det kan også være, at du er mere til persienner eller lameller.  

Er du i tvivl, så spørg når Gardinbussen kommer hjem til dig. De kan helt sikkert vurdere dine behov og rådgive dig omkring farve- og materialevalg.