Disse steder skal du besøge, når du rejser til København

nørgaard på strøget

Uanset om du er fastboende eller turist i vores dejlige hovedstad København, er der mange gode steder at besøge. København huser et væld af seværdigheder, lækre spisesteder og gode muligheder for shopping. Nogle gange kan det dog være uoverskueligt at beslutte sig for, hvad man vil bruge sin tid på i hovedstaden. Her får du et par tips til, hvad du kan lave når du besøger København.

Gå amok i shopping på Strøget

Selvom Strøget for nogle københavnere er en velkendt del af deres hverdag, har de pæne gader meget at byde på for turister. Strøget har nemlig et vælg af gode muligheder for shopping, så alle kan finde noget at blive inspireret af. Du kan eksempelvis overveje om du skal finde nogle gode julegaver eller bare handle til dig selv. Strøget har også mange gode tøjbutikker. Et eksempel er Nørgaard på Strøget, der forhandler lækkert mærketøj til fine priser. Nørgaard på Strøget sælger tøj der passer ind i enhver kvindes garderobe. Klik her for at få et smugkig på Nørgaard på Strøget og det store udvalg af lækkert tøj og fantastiske basics til din efterårsgarderobe.

Få lækre spiseoplevelser på Refshaleøen

Hvis der er noget de fleste danskere sætter pris på, så er det et godt måltid. København har mange lækre og fine spisesteder, men hvis der er et sted der huserer den største mængde diversitet indenfor restaurantmuligheder, så er det Refshaleøen. En stor del af spisestederne på ”Reffen” består af lækker streetfood, der er inspireret af mange forskellige køkkener og madtraditioner fra alle mulige verdenshjørner. Derfor skal man opleve Reffen mange gange, inden man får udtømt de mange lækre muligheder. Refshaleøen er tilgængelig via en lille færge fra en af de nærliggende havne, men man kan også gå, køre eller cykle derud.

nørgaard på strøget

Gå en tur rundt om de københavnske søer

Et område i København der er rigtig hyggeligt og flot, er de københavnske søer mellem Indre By, Østerbro og Frederiksberg. At gå en tur langs søerne er en oplagt mulighed til at få lidt frisk luft, og til at opleve lidt natur i storbyen. Langs søerne og de omkringliggende gader er der også mange hyggelige spisesteder, hvis man har lyst til at tage en pause og få et lækkert måltid. Søerne er meget store, og derfor kan man få en ordentlig gåtur ud af det.

Tag med familien i Tivoli

En københavnsk seværdighed der er meget populær for mange danskere, er Tivoli. Forlystelsesparken er en af verdens ældste, og parken gør meget ud af at værne om de smukke omgivelser. Selve forlystelserne er godt varierede, så der både er noget for voksne, unge og børn. Parken er tit indrettet efter årstiden, eksempelvis til halloween eller jul. Man kan snildt bruge en hel eftermiddag og aften i Tivoli, særligt hvis du tager familien med. Du behøver ikke prøve forlystelser, for at nyde din tur i Tivoli. At slappe af og gå en tur i de smukke omgivelser er også en rigtig hyggelig mulighed at udnytte, når man er i Tivoli.