Disse møbler kan du med fordel købe til kollegieværelset

Sovesofa

Hvis du bor på kollegieværelse, eller hvis du skal til at flytte på et kollegieværelse, så ved du måske også, at der ikke er særlig meget plads. Det er ikke unormalt, at et kollegieværelse kun måler omkring 12 kvadratmeter, så her skal man altså virkelig være kreativ, når man skal indrette. Det kan være, at du er havnet på denne artikel, fordi du mangler lidt inspiration til, hvordan du kan indrette dit kollegieværelse. Hvis det er tilfældet, så er du mere end velkommen til at læse med! 

Du kan indrette med en sovesofa 

Når man gerne vil flytte hjemmefra, så er det klart, at man glæder sig til alt det, der bliver ens eget. Det er bare ikke sikkert, at du starter med at have så meget. Det kan f.eks. nemt være, at du ikke både har plads til at have en sofa og en seng, selv hvis det er noget, du virkelig har glædet dig til. Man har ikke så mange penge, når man er på SU, og derfor må man også bare acceptere, at der er nogle ting, man ikke kan få. Det kan dog være, at du i stedet for kan vælge at indrette med en sovesofa? Du kan nemt finde en hos 7+7 futon, hvis du mangler et sted at købe den. Hvis du vælger at indrette dit kollegieværelse med en sovesofa, så betyder det, at du ikke behøves at vælge mellem, om du skal have en seng eller en sofa. Du kan nemlig få begge dele! 

Du kan indrette med hylder 

Når man ikke har så meget plads på gulvet, så kan det være en stor fordel, hvis man bruger væggene til at opbevaring. Det kan være, at du skal sørge for at få sat en masse hylder op, så har du en masse steder, hvor du kan placere dine ting. Det kan godt være, at du også skal have nogle kasser til at ligge dine ting i, hvis du gerne vil undgå, at det kommer til at se rodet ud. 

Du kan have bedrollers under sengen 

Man har som sagt ikke så meget plads, når man skal bo på et lille kollegieværelse. Derfor skal man også huske at udnytte alt den plads, man faktisk har. Har du f.eks. før tænkt over, at der faktisk er en masse plads under sengen, som man lige så godt kan bruge? Her kan du med fordel placere nogle bedrollers, som du kan bruge til at opbevare en masse af dine ting i. 

Et bord med stole 

Hvis du på nogen måde har plads til, så bliver du helt klart også glad for, hvis du prioriterer at have et bord, du kan sidde ved og en stol, du kan sidde på. Det er også fint, hvis du har plads til, at der lige kan sidde en ven eller to mere, men det er klart, at det ikke kan være et stort spisebord, du skal på udkig efter. Lige nu skal det være et af de mindre slags.