Derfor hitter boheme indretning

indretning af bolig

Der kommer hele tiden nye tendenser til inden for boligindretning. Ligesom i tøjindustrien skifter modebilledet også hurtigt her: Nye tendenser bliver populære, og andre går i glemmebogen. Og så er der de indretningsstile, som kommer igen og igen.

En af disse er boheme indretningsstilen. Den hitter stadig stort og får hele tiden nye tilhængere. Men hvorfor er det lige, at boheme indretning er evigt populær?

Boheme indretning er tidløs

Jordfarver, grønne planter med store, frodige blade. Kurve i flet og siv. Lampeskærme lavet af bambus. Et blødt og mønstret tæppe på gulvet.

De fleste mennesker støder på boheme indretning i løbet af deres hverdag. Mange mennesker har desuden indretningsgenstande derhjemme, som sagtens kan høre under kategorien boheme. Boheme er nemlig ikke en størrelse, der er nem at trække en hat ned over. Og netop dette er i den grad med til at gøre boheme indretning til den tidløse klassiker, den efterhånden er.

Boheme indretning er nemlig mere end som så. Det er en livsstil. Det er, hvad man selv gør det til. At indrette sit hjem med genstande i boheme stilarten er med til at skabe den personlige bolig, som så mange stræber efter. Boheme indretning indbyder til at gå sin egen vej, og indrette på sine egne præmisser. At udvælge boligtilbehør på en hjemmeside som www.tinekhome.com uden at føle sig presset til at opnå et bestemt slutresultat.

Boheme indretning er tidløs, fordi det kan være lige præcis det, man gør det til.

boheme udendørsmøbler

Boheme handler om mere end blot boligindretning

Boheme indretning er, som før nævnt, ikke blot en indretningsstil. Det er en måde at leve sit liv på. Et liv hvor man vælger sine egne normer og sine egne livsprincipper. Hvordan man vælger at leve sit liv, kommer til udtryk i den måde, man vælger at indrette sig på i sin bolig.

Her vælger man selv normerne for sin boligindretning, og sammensætter sit eget hjem ud fra sine egne præmisser. Her er både plads til storskraldsfund, designermøbler og hjemmelavede reolsystemer. Alt sammen pyntet med fine nips fund, planter og andre sjove indslag.

At indrette med boheme er populært, og selv i de finere hjem vinder naturmaterialer, jordlige nuancer og grønne indslag i form af planter frem. Boheme indretningen afbalanceres, så den passer ind i ethvert hjem, som vil nyde godt af bohemens jordnære pust.

Specielt hos unge hitter boheme indretning

Tendensen til at indrette og klæde sig efter boheme stilen hitter især hos de unge. Besøger man et hvilket som helst hjem, hvori der bor et menneske under 30 år, vil man med stor sandsynlighed kunne finde flere genstande, som emmer af ungdomsoprør, boheme og lysten til at gøre tingene anderledes end de voksne.

Miljø og klima er to emner som optager mange unge i dag, og det kommer stort til udtryk i deres boligindretning. Her ses det som boheme indretning, der leder tankerne hen mod forrige generationers ungdomsoprør. I stedet for plakater med slagord er det nu grønne planter og genbrugsfund, som forkynder om nye tider.