Derfor bør du overveje at købe en mala kæde

mala kæder i farver

Smykker har været en del af menneskets måde at udsmykke sig på igennem mange tusinde år. Derfor er det heller ikke så underligt, at smykker er et af de mest populære former for gaver, da rigtig mange mennesker netop elsker at udsmykke sig med smukke metaller og sten.

Hvis du især er glad for smukke sten, så bør du overveje at tage et kig på en mala kæde. Disse kæder er nemlig nogle utroligt unikke smykker, som du virkelig kan bruge til at fremhæve din personlighed og stil med. Hvis du er nysgerrighed på, hvad sådan en kæde er, så kan du enten din på https://www.bytrampenau.dk/malakaeder/, eller du kan læse mere om dem herunder.

Hvad er en mala kæde?

En mala kæde er faktisk en form for meditationskæde, som er cirkulær og ubrudt. Det vil altså sige, at kæden ikke har en lås, som kan åbnes. Dette afspejles også i navnet ”mala”, som betyder krans. De består ofte af 108, 54 eller 27 perler, som kan være lavet ud af mange forskellige materialer.

Helt traditionelt blev en mala brugt til at tælle mantraer eller bønner, men den blev også brug til at gentage positive bekræftelser og intentioner, hvormed den var praktisk, såvel som at den var smuk at se på. Dermed kan en mala kæde godt minde en smule om en rosenkrans, som er kendt fra katolicismen.

mala halskæde

Dét kan du bruge en mala kæde til i dag

En mala kæde kan dermed sagtens bruges, hvis du har nogle personlige bønner eller mantraer, som du har brug for at gentage for dig selv. På denne måde kan kæden være en måde, hvorpå du kan holde styr på gentagelserne, da du kan holde ved de forskellige perler på kransen.

Du kan dog også bruge kæden som pynt. Det er ofte muligt at finde nogle utroligt smukke kæder, som du kan bruges til at udsmykke dig selv med, som du ville med andre smykker. Dog er de også super at bruge som pynt i hjemmet, hvor du kan hænge dem op på væggen eller have dem liggende i skåle, sådan at du kan beundre dem fra afstand.

Der er dermed utrolig mange måder, hvorpå du kan nyde en mala kæde, selvom du måske ikke decideret har intentioner om at bruge den til at bede med.

Få din helt egen og personlige mala kæde

Du kan købe kæderne mange forskellige steder i dag, men der findes faktisk butikker, som har specialiseret sig i at lave personlige mala kæder, som dermed er helt unikke. Det kan være en stor fordel, hvis du elsker det spirituelle, da en personlig kæde dermed bedre kommer til at matche dine personlige energier, da den bliver lavet specifikt med dig i tankerne.

Det varierer fra sted til sted, hvordan kæderne bliver lavet, hvormed det altså kan være en stor fordel at vælge et sted, som laver dem unikt, sådan at du får et personligt smykke, og ikke en kæde som er lavet i tusindvis.