De populære hammamhåndklæder og fordelene ved dem

Et traditionelt luksushåndklæde er typisk lavet af tykt frotté. Sådan et håndklæde er da også super lækkert at tørre sig i og svøbe sig i. Det kan dog have sine ulemper, da det er ret længe om at tørre, og det er upraktisk at have med på stranden, da sandet klæber sig fast til det våde eller fugtige håndklæde. 

For at komme disse ulemper til livs kan du vælge en anden type håndklæde i stedet for. Med et lækkert økologisk hammamhåndklæde får du en anden håndklæde-oplevelse, som på flere måder kan være en fordel. Desuden får du nogle håndklæder, som er virkelig flotte at se på, og som klæder ethvert badeværelse. 

Hvad er et hammamhåndklæde? 

Et hammamhåndklæde er også lavet af 100 % bomuld. Det er bare vævet på en anden måde, end frotté er. Det er vævet tyndere, uden at det går ud over håndklædets styrke og evne til at tørre dig efter et bad. Desuden medfører den tyndere kvalitet, at det tørrer væsentligt hurtigere. Det er også perfekt at have med på stranden, for den særlige vævning og dets ene til at tørre hurtigt gør det svært for sandkornene at sætte sig fast i det. På den måde er der flere fordele ved at vælge et hammamhåndklæde. 

Hvis du gerne vil vide mere om de lækre hammamhåndklæder, så kan du få det her på www.bohobeach.shop, hvor du vil finde et godt udvalg af disse håndklæder i forskellige farver og størrelser. De er alle sammen økologiske, hvilket er endnu en vigtig fordel. 

Hvordan ser er hammamhåndklæde ud? 

I forhold til designet så har et hammamhåndklæde et let udtryk. Dels er det fysisk lettere end et frottéhåndklæde, og dels ser det lettere ud. Da det er vævet, er det muligt at lave striber og andre vævemønstre i stoffet, og det er forsynet med charmerende frynser i enderne. 

De kønne økologiske håndklæder fås i forskellige farver og forskellige vævninger. Det gør dem varierede, og du kan kombinere dem på forskellige måder. De behøver ikke at være helt ens for at matche. Hammamhåndklæder giver et helt andet og lettere udtryk til dit badeværelse. 

Tag hammamhåndklædet med på stranden 

Synes du også, at det er super irriterende med sand på håndklædet, så kan du nemt undgå det ved at tage et hammamhåndklæde med. Det tørrer hurtigt, og sandet vil være nemt at ryste af. Dermed kan du få en strandtur, der er mere behagelig, og du vil få mindre sand med hjem. 

Pak derfor en bunke hammamhåndklæder med i strandtasken, når du selv eller hele familien skal på strandtur. Håndklæderne har en glimrende tørreevne, og dermed vil det også kunne tørre jer efter flere ture i bølgerne. 

Vælg imellem de mange smukke naturlige farver og mønstre, som vævningen kan give. Lad dem gerne matche med farverne på dit badeværelse og matche med hinanden. Det giver også noget harmoni til badeværelset.  

Hammamhåndklæder er det lette og smukke alternativ til standard frottéhåndklæder. Prøv dem, og du vil blive glædeligt overrasket over forskellen.