Danskerne har fået byggefeber

byggeri

Hvis du kigger ud over det danske landskab, så vil det i mange større byer være præget af afskærmningstape og hegn, der leder ind til byggepladser. Både erhvervslivet, det offentlige og private danskere har i løbet af de sidste ti år haft byggefeber, og antallet af nybyggerier, projektbyggerier og renovation har faktisk på intet tidspunkt stået stille.

Udviklingen har været med til at øge efterspørgslen på håndværkere, og det har samtidig betydet, at mange nye firmaer er opstået. Diverse danske medier har i løbet af de sidste par år skrevet om sjusk, dårlige håndværkere og projekter, der bliver udskudt og forlænget, men det er langt fra sådan, det foregår hos alle håndværkere, og hos en murer i København er det ligefrem omvendt.

godt murerarbejde

En murer fra Stenløse har gjort tilfredse kunder til sin forretningsmodel

Firmaet M3S Mureentreprise er ejet af Frederik Pedersen, der har mere end 20 års erfaring indenfor murerfaget, og her er der ingen slinger i valsen. Den største garanti, han kan give sine kunder, er, at enhver opgave leveres til tiden og til prisen.

Man skulle vel næsten mene, at det måtte være en standardgaranti indenfor ethvert servicefag, men det er det ikke, og for mureren fra Stenløse har det vist sig at være en garanti, der tiltrækker kunder. En af de ting, der er med til at tiltrække kunder, er antallet af ekstremt tilfredse tidligere kunder.

”Da vi skulle bygge vores tilbygning, valgte vi nogle mursten, der er meget svære at lægge. Vi valgte at lade M3S Mureentreprise stå for hele byggeriet, og igennem hele byggeprocessen oplevede vi et fantastisk samarbejde med god kommunikation. Nu fremstår vores tilbygning både smuk og gennemtænkt og i høj kvalitet. Derfor anbefaler vi gerne M3S Mureentreprise,” lyder det f.eks. fra en af de tilfredse kunder, der har gjort brug af mureren fra Stenløse, og han er langt fra den eneste.

Blandt de tilfredse kunder, der nu varmt anbefaler mureren fra Stenløse, er både privatpersoner, virksomheder, organisationer og selskaber, og det eneste Frederik Pedersen og hans firma har gjort, er at overholde de aftaler, der blev indgået.

Mureren fra Stenløse der holder de andre håndværkere i ørerne

Men faktisk er det ikke kun murerarbejdet, der bliver rost til skyerne. Det lille murerfirma fra Stenløse gør sig nemlig også som hoved- eller totalentreprenører på byggeprojekter, hvilket betyder, at de også kommer til at garantere for alle de andre håndværkere, der er tilknyttet projektet.

For privatpersoner kan det hurtigt blive en uoverskuelig proces at skulle koordinere håndværksindsatser, hvis man f.eks. skal have lavet nyt køkken eller badeværelse, men det arbejder tager mureren fra Stenløse sig altså af, og det er med masser af erfaring fra både mindre privatbyggerier til de helt store byggeprojekter med et meget højt antal håndværkere.

I bund og grund er det et ærgerligt ry, som håndværkere har fået, og det handler i sidste ende om meget få historier, der bliver blæst op, men det er selvfølgelig ærgerligt for dem, det går ud over. Derfor har M3S Mureentreprise valgt at yde totalentrepriseløsninger i et forsøg på at holde de andre håndværkere i ørerne og samtidig forbedre håndværksfagene ry.